tiistai 15. helmikuuta 2011

Tallinnan tuliaisia

VSP, SERT, CACIB

26 tunnin Tallinnan ekskursio oli raskas (olin aamuyön tunteina aika varma, että Lahti-Jyväskylä väli oli ainakin kolme kertaa pidempi kuin aamulla toiseen suuntaan mennessä), mutta onneksi Utun osalta vaivan väärti. Tämän jälkeen jää enää metsästettäväksi yksi CACIB kansainvälistä valionarvoa varten.

Kiitämme mainiota matkaseuraa! Utu oli varsin tyytyväinen saadessaan vetää monta tuntia tirsoja niin viehättävän puudelitytön seurassa.

Jatkettiin Utun kanssa myös agilityä jatkokurssilla, ja niin omistaja kuin koirakin saavat tiheään tahtiin ahaa-elämyksiä vaikka tunnissa ei paljoa ehdikään tehdä. Utu keksi eilen mitä varten hyppyesteet ovat olemassa...

Nice show, good results and a good company! I was very happy with our visit to Tallinn, even though I must say that when I tried to stay awake between 2-5 a.m. while driving back home I quite thought that this was definetly the last time... What a luck that I don't have a too good of a memory and I am easy to talk into crazy things if it includes poodles (or ponies).

We have also continued training agility. We had great progress yesterday, now Utu seems to know why the jumps actually excist...

Kuva: Marika Dorlova

2 kommenttia:

 1. Utu on KOMEA! Ei ihme että menestyy. :) Utullakin näkyy olevan vielä tuo etupää vähän tummempi. Niin Hukallaki.

  Hukka-poika loistaa vain kotipuudelina ja isoveljenä. Se on viimeinkin alkanut vähän rauhoittua eikä oo enää ihan niin innoissaan ihan joka asiasta - ollut nimittäin ongelma välillä kun pikkuveli on kuitenkin vielä aika pieni eikä Hukka oo aina sitä tajunnut. Varovainen on saanut olla kun kokoeroa on vieläkin yli 15 kiloa.

  Haluaisin kans Hukan kans agilityyn, mutta täällä on tosi vaikea päästä kursseille. Pitää varmaan vaan sitkeästi yrittää.

  VastaaPoista
 2. Wautsi! Onpas Utu harvinaisen näyttävä tapaus! :)
  Onnea menestyksestä, ja eiköhän se viimeinenkin cacibbi pian jostakin löydy, kun koira on noin hyvä...

  VastaaPoista